Helmond’s next top model van start

We Are Neighbours

Helmond’s next top model van start

Op dinsdag 3 april ontstond er een ware opstopping in Helmond toen er een grote groep modellen gespot werd in de buurt van Freestyle kappers in de Molenstraat. De ontstane commotie bleek te gaan om de fotoshoot die deze dag gepland stond voor het project We Are Neighbours. Na een uurtje bij de kapper en de visagie (verzorgd door Faiza en Kim), kwamen de deelnemers in volle glorie naar de loods.

Daar stond Huub de fotograaf al klaar met zijn camera. De deelnemers namen ook een voorwerp mee waar zij waarde aan hechten. We hebben van alles voorbij zien komen: van muziekinstrumenten en sportartikelen tot honden en iets wat er op leek (maar dat kon ook een cavia zijn). Hoewel de deelnemers volgens een strak schema waren ingedeeld, was het heel mooi om te zien dat het grootste deel lang bleef plakken. Dit maakte het erg gezellig en hierdoor leerden de deelnemers elkaar op een andere manier kennen.

Dronken van de koffie hebben we de laatste deelnemers uitgezwaaid en keken we terug op een hele leuke dag! We kunnen niet wachten tot de volgende activiteit, de Rots en Water workshop op 17 april!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *