We Are Neighbours en de Joke Factory

We Are Neighbours

We Are Neighbours en de Joke Factory

De laatste workshop van We Are Neighbours is dinsdag 8 mei uitzonderlijk productief geweest. We wisten niet wat we zagen. De deelnemers stonden zoals gewoonlijk in de file voor de Garde, en we gingen al snel van start. Marlon heeft ons aan het werk gezet om van onze brainstormsessie een cabaret/theater/podium stukje te produceren. Hij deed dit door ieder groepje aan een workshop van We Are Neighbours te koppelen.

Al snel vonden we onszelf in de loods met een nieuw vel papier en hoop enthousiasme. Aan de lopende band vlogen er grappen, ideeën en gelach door de loods. Bij ieder groepje kwam er uiteindelijk een unieke manier uit om de betreffende workshop te presenteren. Dat ging natuurlijk weer gepaard met een hoop flauwe grappen en onzin á la We Are Neighbours 4.0, maar uiteindelijk was het resultaat dat ieder groepje hun eigen super vette idee hadden uitgewerkt, vaak tot in de kleinste details. Dit werd vervolgens op het eind weer in de Garde besproken.

De verwachte zenuwen en podiumvrees bleken reuze mee te vallen toen iedereen een beetje wist waar hij of zij aan toe was. Na deze zeer productieve workshop hebben wij er alle vertrouwen in dat we een fantastische eindafsluiting gaan beleven!

De eindafsluiting is op donderdag 17 mei. Heb je daar nog geen uitnodiging voor ontvangen maar zou je wel graag willen komen? Of wil je nog mensen uitnodigen die je kent? Je kan je nu nog opgeven via het inschrijfformulier op deze website, maar wees er snel bij. Niet ingeschreven = geen consumpties!

Tot 17 mei!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *